hobby

donderdag 2 augustus 2018

Rozemarijnbrochette

mijn versie
1 halve rode en gele paprika
1 rode ui
5 champignons
rozemarijn
olijfolie

afwisselend op stokje

geen BBQ bak in een pan

ORIGINELE RECEPT
zie hierbij op foto
Gepost door Judit op 09:28
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Labels: 2018, BBQ, Colruyt, juli 2018, koken, recept, recept2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Over mij

Judit
Mijn volledige profiel tonen

Blogarchief

  • ►  2020 (5)
    • ►  december (2)
    • ►  mei (3)
  • ►  2019 (9)
    • ►  november (2)
    • ►  augustus (2)
    • ►  mei (1)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (3)
  • ▼  2018 (20)
    • ►  december (1)
    • ▼  augustus (18)
      • Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en...
      • Noedelwok met varkensreepjes en pindasaus
      • Spicy taco met merguez
      • Aziatische rolletjes van papier
      • Groene curry met tofoereepjes
      • Boerenworst en tomaten uit de oven met gebakken aa...
      • Lasagne bolognese met aubergine
      • Broodje zalm met waterkers en kerriedressing
      • Tortellini
      • Vogels zonder kop met veldslapuree en tomatenslaatje
      • Bruschette caprese
      • Rijschotel met kippenhaasje en chorizo
      • Appel-room taart
      • Groen quinoaslaatje met geitenkaas en avocado
      • Panzanella met gegrilde groenten
      • Vierkruidenmarinade zalm
      • Rozemarijnbrochette
      • Bulgurslaatje met mango en kikkererwten
    • ►  april (1)
  • ►  2016 (1)
    • ►  augustus (1)
Thema Supercool. Thema-afbeeldingen van molotovcoketail. Mogelijk gemaakt door Blogger.