mijn versie
6 tapastomaten
basilicum
mozzarella
ciabatta
olijfolie
zwarte peper
meng de ingrediënten
beleg de ciabattastukken
onder ovengrill
*****************************
ORIGINELE RECEPT
https://www.colruyt.be/nl/recept/bruschette-caprese
6 tapastomaten
basilicum
mozzarella
ciabatta
olijfolie
zwarte peper
meng de ingrediënten
beleg de ciabattastukken
onder ovengrill
*****************************
ORIGINELE RECEPT
https://www.colruyt.be/nl/recept/bruschette-caprese
12 tapastomaten
2 takjes basilicum (vers)
125 g buffelmozzarella
0.3 voorgebakken ciabatta
4 eetl. balsamicocrème
2 eetl. olijfolie extra vierge
zwarte peper (molen)
grof zeezout
Bereiding 15 min.
1 Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de mozzarella in blokjes.
Snipper het basilicum fijn en meng samen met 1 eetl. olijfolie onder de tomaten
en de mozzarella. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.
2 Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.
3 Beleg de bruschetta’s met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.
2 Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.
3 Beleg de bruschetta’s met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten