donderdag 2 augustus 2018

Bruschette caprese

mijn versie
6 tapastomaten
basilicum
mozzarella
ciabatta
olijfolie
zwarte peper

meng de ingrediënten
beleg de ciabattastukken
onder ovengrill

*****************************
ORIGINELE RECEPT
https://www.colruyt.be/nl/recept/bruschette-caprese 

Bruschette capreseIngrediënten
12 tapastomaten
2 takjes basilicum (vers)
125 g buffelmozzarella
0.3 voorgebakken ciabatta
4 eetl. balsamicocrème
2 eetl. olijfolie extra vierge
zwarte peper (molen)
grof zeezout



Bereiding 15 min.
1 Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de mozzarella in blokjes. Snipper het basilicum fijn en meng samen met 1 eetl. olijfolie onder de tomaten en de mozzarella. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.
2 Snij de ciabatta in 4 sneetjes van ± 1 cm en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 2 min. onder de ovengrill.
3 Beleg de bruschetta’s met de tomaat en mozzarella en werk af met zwarte peper en de balsamicocrème.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten