Weer iets lekkers ontdekt (heb niets aan de recept vervangen/weggelaten) :)
Voor
de dipsaus

Ingrediënten
voor: 4 personen
½ Courgette
2 Wortelen
1 Ei
150g Bloem
100ml Melk
3el Olijfolie
Voor
de dipsaus
40g verse kaas met kruiden (type Philadelphia)
2el zure room
1tl fijne Kruidenmix
Bereiding
Snij de
courgette en de wortelen in kleine blokjes en leg ze in de kom van de blender.
Hak ze fijn, voeg het ei, de bloem en de melk toe en meng tot een glad
beslag.
Verhit de
olijfolie in een braadpan. Giet er ongeveer een pollepel beslag in en laat de pannenkoek
aan beide kanten goudbruin bakken. Maak zo verder pannenkoekjes tot al het
beslag is opgebruikt.
Meng in
een schaaltje de kaas met de zure room en de kruidenmix. Leg alles in de
lunchdoos.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten