zaterdag 24 augustus 2019

pannenkoeken met 2 soorten groeten en kaasdiepsaus

Weer iets lekkers ontdekt (heb niets aan de recept vervangen/weggelaten) :)

  
Ingrediënten voor: 4 personen
½ Courgette
2 Wortelen
1 Ei
150g Bloem
100ml Melk
3el Olijfolie

Voor de dipsaus

40g verse kaas met kruiden (type Philadelphia)
2el zure room
1tl fijne Kruidenmix

Bereiding
Snij de courgette en de wortelen in kleine blokjes en leg ze in de kom van de blender. Hak ze fijn, voeg het ei, de bloem en de melk toe en meng tot een glad beslag. 

Verhit de olijfolie in een braadpan. Giet er ongeveer een pollepel beslag in en laat de pannenkoek aan beide kanten goudbruin bakken. Maak zo verder pannenkoekjes tot al het beslag is opgebruikt.
Meng in een schaaltje de kaas met de zure room en de kruidenmix. Leg alles in de lunchdoos. 



Pannenkoeken met twee soorten groenten en kaasdipsaus










Geen opmerkingen:

Een reactie posten